Κάποιος Λείπει – »Βροχή» 2018

λίγα λόγια για τον δίσκο…

Η »ΒΡΟΧΗ» ΕΙΝΑΙ
μια συλλογή απο σκόρπια τραγούδια των οποίων οι στίχοι γράφτηκαν από το 2011 έως και τα τέλη του 2017.Γι’ αυτόν το λόγο,στον δίσκο διαγράφεται η πορεία ενός ανθρώπου στο πέρασμα αυτών των χρόνων. Ένα <<καθοδικό>> ταξίδι που στο τέλος του, σαν λογική συνέχεια, υπάρχει το επίπεδο του μηδενός. Ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τη ραπ συλλογικότητα sedatephobia τους τελευταίους μήνες του 2017.

ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ
Αντιεξουσιαστικά/Αναρχικά στέκια και καταλήψεις,distro μουσικών συλλογικοτήτων,χεράτα,ενώ θα υπάρχει και για κατέβασμα ή αναπαραγωγή στο διαδίκτυο.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ
δεν είχαν ουτε θα έχουν κανένα οικονομικό όφελος,καθώς είναι καρπός ενός αυτοοργανωμένου εγχειρήματος με στόχο τη συλλογική/ατομική έκφραση.

D.I.Y ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
μάχη για μια αυτοοργανωμένη και αντιεμπορευματική μουσική ,μια αντιπρόταση από τα κάτω, ενάντια στο κυρίαρχο αλλά και στο »εναλλακτικό underground» απολιτίκ ρεύμα,μακριά από μαγαζιά ,χωρίς μεσάζοντες,»νταβατζήδες»,χορηγούς,εμποράκους,αφεντικά,μπράβους,πορτιέρηδες, σεξιστές,φασίστες,ομοφοβικούς και οποιοδήποτε άτομο φέρει εξουσιαστικές λογικές.
Σημαίνει οτι στηρίζω και παίζω σε συναυλίες που γίνονται υπό συγκεκριμένους όρους,χωρίς οικονομικούς αποκλεισμούς ή face-control, μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ δέκτη και πομπού,θεατή και θεάματος, χωρίς λαμπρά stage και σταριλίκια ,συναυλίες
που στήνονται σε πάρκα και πλατείες,επανανοηματοδωτόντας την έννοια του δημόσιου χώρου, ή μέσα σε αντιεξουσιαστικά/αναρχικά στέκια και καταλήψεις, χώροι οι οποίοι είναι δομές του αγώνα ενάντια στο κράτος,το κεφάλαιο και οποιαδήποτε μορφή εξουσίας ,εστίες ελευθερίας και αντίστασης στο υπάρχον όπου άτομα αλληλεπιδρούν αντιιεραρχικά, ανταλλάσουν ιδέες και οργανώνουν την πολιτική τους δράση.

ΤΕΛΟΣ
Αντιλαμβανόμενος την εμπορευματοποίηση της έκφρασης μου ως κατι ξένο και εχθρικό, επιλέγω να μην υπάρχει προκαθορισμένο αντίτιμο για την απόκτηση της υλικής μορφής του περιεχομένου,πράγμα που σημαίνει πως η καθεμία και ο καθένας μπορεί να παρέμβει οικονομικά όπως αυτή/αυτός επιθυμεί και να συνεισφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες της/του ή και καθόλου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του αυτοοργανωμένου label της sedatephobia ώστε να συνεχίζουν να τυπώνονται δίσκοι με παρόμοιο χαρακτήρα.
Όλα τα παραπάνω είναι μία συνειδητή επιλογή και στάση.

….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΧΤΙΣΑΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….

Για επικοινωνία : autospouleipei@espiv.net
sedatephobiacollective@gmail.com

αυτός που λείπει
(sedatephobia rap collective αποσύνθεση+)
Ελευσίνα-Θεσσαλονίκη

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s